5 februari 2019

Soms heb ik gewoon even de behoefte aan……niks. Even niet nadenken, niets moeten, niets doen. Even alleen maar zijn. Met een drukke baan, een druk gezin en dito beestenboel gebeurt dat eigenlijk nooit. Dan is het de kunst om te genieten van kleine momentjes. En accepteren dat niet alles zo snel gaat als ik zo heel graag zou willen. Er zijn nu eenmaal ook nog andere zaken die mijn aandacht nodig hebben dus wordt mijn geduld weer op de proef gesteld. En juist als ik dan denk dat er niks gebeurt gebeurt er juist iets moois….

Twee jongens die samen voor mij even naar de supermarkt gaan en met hun handen achter hun rug thuiskomen. Big smile en dan krijg ik zomaar een dikke knuffel en een doos Merci. “omdat je zo’n lieve moeder bent”.

Heel even denk ik dan aan alle tranen, frustraties en wanhoop waar we als gezin mee geconfronteerd zijn en met een ontzettend trots gevoel kijk ik naar die 2 knappe koppies. Wij komen er wel!

En dát, precies dat gevoel wil ik aan alle kinderen en ouders meegeven die dat gevoel nog niet hebben. Helpen om op een andere manier te kijken en om te gaan met elkaar. Geduldig te zijn (geloof me de mensen die mij kennen weten dat geduld hebben niet mijn sterkste kant is) en open te staan voor andere manieren. Niet het “probleem” willen oplossen maar te kunnen en durven genieten van hun mooie kinderen.

Merci voor alle mensen die ik ben tegengekomen op mijn pad en mij helpen en geholpen hebben zover te komen.

Merci dat ik moeder mag zijn van deze 2 geweldige kinderen

Merci dat je mijn blog weer hebt gelezen wat voor mij betekent dat ook jij gelooft in mijn droom.

“liefde moet je delen om te vermenigvuldigen”

2 gedachten over “5 februari 2019

 • 17 maart 2020 om 12:03
  Permalink

  Long time reader, first time commenter — so, thought
  I’d drop a comment.. — and at the same time ask for a
  favor.

  Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t mind me asking
  what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?
  :P)

  I just launched my small businesses site –also built in wordpress like yours– but
  the theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd” on Google (would appreciate any feedback)

  Keep up the good work– and take care of yourself during the coronavirus scare!

  ~Justin

  Beantwoorden
  • 18 maart 2020 om 09:23
   Permalink

   Hi Justin,

   Thanks for your comment. My theme is accelarete, indeed quite simplistic but works for me.
   I will certainetly take a look at your site, for now it is a crazy time during corona. Things will change for sure.
   Hopefully for the (greater) good.

   Kind regards, Marielle

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *