20 november 2019

Daar zijn we weer!

Grappig dat mijn laatste post was dat de tijd snel gaat en het vervolgens 9 maanden later is voor ik weer iets post. 9 maanden later, ik realiseer me dat nu ik dit aan het typen ben, en eigenlijk is het wel een mooie symboliek. 9 maanden, de duur van het ontstaan van een nieuw leven. Het ontstaan van iets wat daarvoor nog niet tastbaar was.

Feitelijk is dat wat er is gebeurd in de afgelopen 9 maanden. Er is iets ontstaan wat nog niet tastbaar was en nu wel: Helpful Horse! Mijn droom, mijn passie is nog altijd onveranderd en hoewel ook de volgende “droomlocatie” aan mijn neus voorbijging is het goed om even stil te staan bij wat er allemaal wél op mijn pad is gekomen in deze 9 maanden:

Een geweldige plek waar onze Cas nu staat : Bruers Sporthorses op nog geen 2 km bij ons huis vandaan

Geweldige mensen daar die mij, maar vooral mijn 2 jongens, kansen geven die beter zijn dan ik ooit had kunnen voorstellen

Een geweldige mooie plek waar ik ook echt met coachen aan de slag kan, en dus ook ben gaan doen

Inschrijving bij de KvK op 1 april 2019: Helpful Horse

Druk met de opleiding aan de “Academie voor Paard- en Lifecoaching” en mijn diploma gehaald met een cijferlijst die mijn mentor van de middelbare school eindelijk trots zou maken (zie je wel Mnr. Vernell dat paarden ook iets goeds brengen)

Al met al ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen en zijn er ook andere energieën gaan stromen….. en gestopt. Mijn vaste baan bij Den Heuvel is tot een einde gekomen. Het beleid strookte niet meer met mijn inzichten en dan is het beter voor iedereen om afscheid te nemen zodat de energie die ik erin heb gestopt door een nieuwe bevlogen beheerder verder kan groeien.

Hierdoor is er tijd en ruimte gekomen voor Helpful Horse, maar vooral ook voor mijn 2 jongens, pubertijd en autisme, inmiddels mijn draai wel weer gevonden maar net als je denkt dat je alles op de rit hebt… Pubertijd!

De overgang naar de middelbare school van de jongste en de 2e klas voor de oudste zijn pittig. Reden te meer om al mijn energie nu te stoppen in zaken die helpend zijn, voor mij, voor de jongens en voor de vele andere kinderen en ouders die precies weten wat ik bedoel.

Ik ben klaar voor weer een nieuw hoofdstuk, lees je weer met me mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *