Jaarprogramma

Soms gaat het leven zo snel dat je het gevoel hebt alles op de automatische piloot te doen. Of voel je een onrust die je niet kunt verklaren. Je hebt vaak het gevoel “is dit het nou” of ervaart een gevoel van onbegrip. Je voelt je moe en lusteloos of hebt een gevoel van onvrede terwijl je toch die leuke baan, relatie of het gezin hebt. Of is dat eigenlijk wel zo leuk? Het gevoel dat je er alleen voor staat of dat je een andere kant op wilt maar niet weet welke.

In ieder geval weet je, voel je, dat je iets anders wilt, maar wat? En hoe dan?

In het jaarprogramma investeer je een jaar in jezelf. Een jaar om terug bij je gevoel te komen, om handvatten en inzichten te krijgen die je op weg helpen de beste versie van jezelf te worden. Even op de rem van de hectiek trappen en weer even stil te staan bij wie je nu echt bent, waar jij gelukkig van wordt. Besef wel, als jij niet goed voor jezelf zorgt dan zorg je zeker niet goed voor een ander.

Ook ik heb het zo vaak gehoord “je moet goed voor jezelf zorgen en tijd voor jezelf nemen” en ook ik heb vaak gedacht “Ja, hoe dan?”

365 dagen, 52 weken, 12 maanden lang bied ik je een programma waarin alle inzichten komen die je nu niet hebt of ziet. We gaan op zoek naar jouw “why” jouw passie maar ook naar jouw mogelijkheden, valkuilen en kracht.

Dagelijks krijg je van mij een passende quote, opdracht of affirmatie. Elke week werken we aan een doelstelling en krijg je van mij passende opdrachten en 12 x hebben we een persoonlijke sessie al dan niet met inzet van de paarden.

Een heel jaar lang voor jou. Een jaar die het begin van de rest van je leven kan betekenen. Een kans om de beste versie van jezelf te worden.

Interesse in het jaarprogramma? Maak dan vrijblijvend een afspraak waarin ik je meer vertel.

 Prijs 2024