Over de co-coaches

Oftewel de paarden. Graag stel ik je voor aan de kudde. In dit geval de paarden (pony’s eigenlijk) waar ik op dit moment actief mee coach. Zij zorgen ervoor dat het mij lukt jou mooie inzichten te geven en ze zijn alleen al daarom heel waardevol voor mij.

Maar naast hun “werk” zijn ze voor mijn gezin allemaal heel belangrijk en mogen we mooie dingen samen beleven. Van een heerlijk ontspannen bosritje tot knallen in de wedstrijd ring. In iedere geval staat het welzijn van onze paarden altijd op nummer 1 en doen we er alles aan om ze blij en gezond te houden zodat ook zij met plezier hun “werk” kunnen doen.

Casanova en Bart

Links is Casanova, een Welsh ruin geboren in 2010 en sinds 2017 bij ons. Cas is een eerlijke en coole pony. Niet gauw onder de indruk en houdt van duidelijkheid. In de coaching kan hij heel direct zijn en om mee te werken een superpony. Naast zijn “werk” als coachpaard is hij ook actief in de mensport en recreatief westernpaard.

Bart, onmisbare kindervriend

Bart hiernaast op de foto aan het “werk” met een van mijn kinderen is een Shetlander en geboren in 1994. Hij was mijn eerste eigen pony in 1996, niet om op te rijden maar omdat ik zo graag een eigen pony wilde en ik een shetlander kon betalen. Bart heb ik gekocht op de paardenmarkt in Hedel waar hij opviel doordat hij net anders was dan de rest. Een echte eigenwijze shetlander waar geen greintje kwaad in zit. Altijd in voor een grapje, 500% betrouwbaar (je weet zeker dat hij wegloopt als hij ergens eten ziet) De beste vriend die je kunt hebben!