Traject kinderen 6 – 12 jaar

Opgroeien gaat niet vanzelf. In de hectische maatschappij waarin we leven zijn er steeds meer kinderen die vastlopen. Dit kan zijn op emotioneel-, sociaal- of (cognitief)ontwikkelings gebied. 

Ook zijn er steeds meer kinderen die op jonge leeftijd al te maken hebben met een diagnose die maakt dat ze net buiten de lijntjes kleuren. Lang niet altijd is hier door de omgeving voldoende begrip voor of ontbreekt het aan praktische kennis om deze kinderen de beste versie van zichzelf te laten worden. Want ieder kind is uniek en ieder kind verdient het om gezien te worden.

Een coachingstraject voor kinderen van 6 – 12 jaar is volledig op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van het kind en zijn direct omgeving. Het is geen vast programma wat wordt afgewerkt maar er wordt echt gekeken wat er op dat moment nodig is. 

Voorafgaand aan het traject vindt een intake gesprek plaats met de ouders / verzorgers om op een open manier te kunnen praten over de uitdagingen die er zijn. Daarna vinden alle gesprekken plaats met het kind en niet over het kind. Na afloop van het traject zal er verslag worden geschreven die beschikbaar is voor alle belanghebbende.

De sessie duren ongeveer 45 minuten en vinden zoveel mogelijk buiten plaats met de paarden. Bij slecht weer hebben we een overdekte bak zodat de sessies altijd door kunnen gaan.

Soms kiezen we voor een sessie binnen zonder paarden als dit van meerwaarde is en kan er door middel van creativiteit dieper op de kern worden ingegaan.

Een traject bestaat uit 6 sessie met steeds 1 week ertussen incl. uitgebreide verslaglegging.

Prijs 2024

Vrijblijvend eens langs komen om te zien wat we te bieden hebben kan altijd.