Traject jongeren 13 – 21 jaar

De pubertijd, het begin van een heel nieuw avontuur. Geen kind meer en ook nog niet volwassen. Je plek in de maatschappij wordt steeds belangrijker en ook wat andere van je vinden en denken speelt een grote rol. Je krijgt te maken met veranderingen in je lichaam, uiterlijk en emoties. Kortom een rollercoaster die tot je 25e je brein beïnvloedt.

Sommige jongeren fietsen schijnbaar moeiteloos door deze periode heen, voor anderen is het een lastige periode waarin ze zichzelf soms dreigen te verliezen. Waarin de mening van een ander vaak harder wordt gehoord dan de wens van zichzelf en waar onzekerheid ervoor zorgt dat er een rol wordt aangenomen die niet bij je past met alle gevolgen van dien.

Soms speelt ook een eerdere diagnose een rol, soms is de hectiek van de maatschappij alleen al voldoende om even geen uitzicht meer te hebben op wie en wat je bent.

Tijdens het traject voor jongeren van 13 – 21 jaar gaan we een op een aan de slag om weer terug te komen bij jou, bij wat jij nodig hebt, wat jou motiveert en hoe jij jezelf ziet en zou mogen zien. 

Samen met de paarden kijken we in de spiegel naar wat we zien en wat je zou willen zien, hoe jij wilt dat andere je zien en welke gevoelens dat bij jou oproept. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en na iedere sessie stemmen we af wat je wel en wat je niet wilt delen met je ouders / verzorgers. Dit alles doen we om een veilige setting te creëren waarin jij je durft open te stellen.

Prijs 2024