Workshop

Start vandaag met de rest van je leven!

Maak een nieuwe start door te focussen op wat jij wil, wat jij nodig hebt en hoe jij jezelf op nr 1 zet!

Waarom?

Omdat je eerst goed voor jezelf moet zorgen voor je er voor een ander kunt zijn!

Deze workshop is bedoelt om de focus te leggen op jouw wensen voor jezelf. Wat heb je nodig om je doel te bereiken, balans te vinden eindelijk die leuke baan of relatie? Waar je de focus op wilt leggen is helemaal aan jou, samen kijken we wat je nu echt nodig hebt, welke inzichten er nog ontbreken en welke stappen je wilt zetten.

Hoe?

Door actief aan de slag te gaan, jouw wensen te bespreken, te luisteren en tools aan te reiken waar je mee verder kunt. Door de paarden te laten meevoelen met wat jij nu echt wilt, zonder oordeel, zonder dubbele boodschap. Even tijd voor jezelf om daarna te kunnen gaan knallen.

Deze workshop is geschikt om alleen te volgen maar kan ook heel goed met een partner, kind, goede vriend(in). We starten met koffie en wat lekkers om jouw vraagstuk in kaart te brengen, daarna gaan we samen kijken welke energie jouw vraagstuk oproept bij de paarden, welke inzichten krijg je? Tot slot maken we een heel bijzonder moodboard die jouw 2021 symboliseert en waarmee je dagelijks geconfronteerd wordt met de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt en de doelen die je hebt gesteld.

Investering in jezelf

Duur van de workshop: 2 – 2,5 uur

Kosten p.p. €125,-

Data: In overleg op maandagochtend, donderdagmiddag of vrijdagmiddag

Inschrijven: mail naar marielle@helpfulhorse.nl

En vermeld daarin je naam, voorkeur voor dag en of je alleen komt of met iemand samen