Paardenkracht voor Pubers

In je kracht met paardenkracht!

Een unieke training voor schoolverlaters, brugklassers en jongeren vanaf 12 jaar. Jeugd die volop in hun ontwikkeling zijn in de “puberfase”. Deze cursus is geschikt voor elk kind in deze levensfase dat behoefte heeft aan extra begeleiding in de sociale ontwikkeling en emotionele groei.

DOEN – ERVAREN – LEREN

De ervaringsgerichte training wordt gegeven door 2 ervaren coaches én pony’s!

De jongeren werken in kleine groepen aan ontwikkelingsdoelen en voelen zich daardoor meer zelfverzekerd. Ze leren vaardigheden om in het dagelijks leven toe te passen zoals duidelijk communiceren, NEE kunnen zeggen wanneer iets niet goed voelt, effectief samenwerken en veel meer. Samen in beweging, samen leren door aan de slag te gaan met praktijkopdrachten.  De cursus gaat vergezeld van een persoonlijk werkboek. Hierdoor werkt de cursus ook nog door wanneer de jongeren weer naar huis gaan. Ze kunnen alles nog eens doorlezen en oefeningen maken die over henzelf gaan.

Kortom; leren door zelf te doen en te ervaren met leeftijdsgenoten! In een leuke omgeving en mét pony’s! Een dynamische leeromgeving die volop mogelijkheden tot ontwikkelen biedt.